Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Βάλτο καλά στο μυαλό σουΑν και σε αυτές τις εθνικές εκλογές, σε αυτή την τόσο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της χώρας μας, δεν υπάρξει καθολική συμμετοχή των πολιτών, τότε είμαστε άξιοι την μοίρας μας! Με τη αποχή, το λευκό ή το άκυρο, στερούμε απο τον εαυτό μας κάθε δικαίωμα να κατεβαίνουμε στις πλατείες, να αγανακτούμε ή να διαμαρτυρόμαστε!!! Μόνο με τη συμμετοχή μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της χώρας! Η ψήφος μας είναι το πιο ισχυρό μας όπλο ενάντια σε όλους αυτόυς που τόσα χρόνια αποφασίσουν για εμάς χωρίς εμάς! Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε εμείς για εμάς!!!

Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.