Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΣΟΚ:16χρονοι εκτέλεσαν συμμαθητή τους και έκαψαν το πτώμα του!



Είναι ίσως ένα από τα πιο αποτροπιαστικά εγκλήματα που αποκαλύπτεται ποτέ, αφού οι....
4 ανήλικοι δολοφόνοι είχαν προσχεδιάσει το έγκλημα με σατανικό τρόπο, παγιδεύοντας το θύμα τους. Μόνο που δεν πρόλαβαν να καλύψουν εντελώς τα ίχνη τους.
Κι αυτό γιατί άφησαν το άψυχο κορμί του παιδιού να φλέγεται και έτσι το ανακάλυψαν κάποιοι θηροφύλακες.

Οι 4 έφηβοι ηλικίας 15 ως 17 ετών ομολόγησαν ότι εκτέλεσαν εν ψυχρώ ένα συμμαθητή τους με δύο σφαίρες στο κεφάλι πριν κάψουν το πτώμα του σ' ένα δάσος στη δυτική Γαλλία επειδή φοβούνταν πως θα τους κατέδιδε για μια διάρρηξη.

"Πρόκειται για μια δολοφονία, κάτι που είχε προμελετηθεί", δήλωσε ο εισαγγελέας της Ρουέν Μισέλ Σαντίγ. "Έχουμε ομολογίες και υλικά στοιχεία".

Το πτώμα του θύματός τους, ενός 17χρονου έφηβου, βρέθηκε ενώ καιγόταν τη νύκτα της Δευτέρας προς Τρίτη από άνδρες της εθνικής υπηρεσίας θηροφυλακής.

Όμως, η ανακάλυψη στον τόπο του εγκλήματος του κινητού τηλεφώνου του θύματος και ενός κομματιού από την τραπεζική κάρτα του επέτρεψε στους άνδρες της διεύθυνσης ερευνών της Χωροφυλακής της Ρουέν να εντοπίσουν τις παρέες του.
"Τον παρέσυραν σε μια αληθινή ενέδρα", δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης Ιγκ Ζανέν της Χωροφυλακής της Ρουέν.

Όταν τέθηκαν υπό κράτηση την Τρίτη, μερικές ώρες μετά το έγκλημα, αυτοί οι τέσσερις νέοι είπαν ότι αποφάσισαν να απαλλαγούν από το συμμαθητή τους επειδή φοβούνταν πως θα τους κατέδιδε για μια διάρρηξη που είχε γίνει στις αρχές Μαρτίου.

Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε, ένα πιστόλι 5,5 χιλιοστών, προερχόταν από τη διάρρηξη αυτή. Βρέθηκε σε γειτονική λίμνη, έπειτα από υπόδειξη των τεσσάρων νεαρών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, οι νεαροί είχαν προγραμματίσει την "εκτέλεση": είχαν καλέσει "επανειλημμένα" το μελλοντικό θύμα τους στο κινητό τηλέφωνό του και ένας απ' αυτούς είχε πάει να τον πάρει με σκούτερ για να τον οδηγήσει στον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με τον αντισυνταγματάρχη Ζανέν.

Μόλις έφτασε το θύμα τους, το έβαλαν να καθίσει σ' ένα κορμό και το σκότωσαν με δύο σφαίρες στον αυχένα, πριν ρίξουν στο σώμα του βενζίνη και το κάψουν, διευκρίνισε η εισαγγελέας της Ντιέπ.

"Οι δύο πυροβολισμοί ρίχτηκαν από διαφορετικά πρόσωπα και ένας μόνον ήταν θανάσιμος", διευκρίνισε.

"Εκτέλεσαν τον Αλεξάντρ όπως εκτελούν ένα σκυλί", είπε η Άννα Κασταλντό, η μητέρα του θύματος, βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο της Ρουέν.

Οι τέσσερις νέοι, οι οποίοι κατοικούν στο χωριό Λα Φεγί (1.100 κάτοικοι) ή στα περίχωρά του, δεν είχαν προηγούμενα με τη δικαιοσύνη. Ανά δύο είναι αδέλφια, ηλικίας 15 και 17 ετών, και πήγαιναν στο ίδιο σχολείο με το θύμα τους.

Οι τέσσερις νεαροί κινδυνεύουν με ποινή κάθειρξης 20 ετών και έχουν το ελαφρυντικό ότι είναι ανήλικοι.
απο το trelokouneli.gr





Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.