Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Καταστρατηγούν κάθε έννοια Δημοκρατίας και Ελευθερίας


ΦΩΤΟγραφίες που θυμίζουν καταστάσεις πολέμου, μαρτυρούν τα ακραία μέτρα που έχουν λάβει , τα οποία καταστρατηγούν κάθε έννοια Δημοκρατίας και Ελευθερίας.
-Σε αστυνομικό κλοιό η εξέδρα των επισήμων
-Αστυνομικοί θα ελέγχουν άτομα που κατά ομάδες πηγαίνουν στην παρέλαση
-Απέναντι από την εξέδρα των επισήμων θα βρίσκονται μόνον όσοι έχουν πρόσκληση ή διαπίστευση.
-Ελεύθεροι σκοπευτές στις ταράτσες!
-Περισσότεροι από 4.000 αστυνομικοί από τις υπηρεσίες, ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ, ΔΙΑΣ, ασφάλεια και τροχαία, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται η αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ.
-Περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος, θα τοποθετηθούν κάγκελα για τον κόσμο που θα πάει να παρακολουθήσει την παρέλαση.
Αναρτήθηκε από LiLA (London)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.