Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Τρυφερό video: Ο μπαμπάς έκανε τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης... 90 δευτερόλεπτα!Ένα πολύ τρυφερό video που σχεδίαζε εννέα μήνες έφτιαξε ένας ευτυχισμένος μπαμπάς μετά τη γέννηση της κορούλας του.

Το video ξεκινά με τον άνδρα να δίνει ένα φιλί στην επίπεδη κοιλιά της συντρόφου του. Στη συνέχεια την καταγράφει κάθε μέρα και δείχνει την κοιλίτσα της να φουσκώνει! Κατά τη διάρκεια των μηνών βλέπουμε ότι αλλάζουν σπίτι για να υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειας και την εμφάνιση τους κάνουν και τα κατοικίδια του σπιτιού!

Στο τέλος και όταν η κοπέλα είναι έτοιμη να γεννήσει ο άνδρας της δίνει πάλι ένα φιλί στην κοιλιά και ξαφνικά εμφανίζεται η νεογέννητη κορούλα τους!

Δείτε το πραγματικά έξυπνο και πολύ τρυφερό video:
Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.