Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Ρόδος:Τον γνώρισε στο facebook..τον επισκέφθηκε και κατέληξε φυλακισμένη του


Τρεις εφιαλτικές εβδομάδες πέρασε μια 21χρονη κοπέλα από την Αθήνα στα χέρια του....
ανθρώπου τον οποίο επισκέφθηκε στη Ρόδο όταν γνωρίστηκαν μέσω… facebook!..
Όταν του ανακοίνωσε ότι δεν ήθελε να δημιουργήσουν σχέση, εκείνος την κράτησε… φυλακισμένη στο σπίτι του προσπαθώντας να την πείσει με ξύλο και απειλές να μείνει κοντά του!

Η συγκλονιστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η νεαρή γυναίκα κατάφερε να επικοινωνήσει με την μητέρα της στην Αθήνα και να της ζητήσει βοήθεια, καθώς ο 23χρονος της απαγόρευε να έχει επαφές με φίλους και συγγενείς, να βγει από το σπίτι ή να επιστρέψει στο πατρικό της! Αν μάλιστα αντιλαμβανόταν ότι προσπαθούσε να επικοινωνήσει με κάποιον, την απειλούσε και την χτυπούσε!

Ανάστατη η μητέρα, πήγε στη Ρόδο όπου κατέφυγε στην Ασφάλεια και κατήγγειλε ότι η κόρη της κρατείται παρά την θέληση της στο σπίτι του 23χρονου. Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση, κατά την διάρκεια της οποίας η 21χρονη απελευθερώθηκε, ενώ ο νεαρός συνελήφθη για παράνομη κατακράτηση, απειλή και σωματικές βλάβες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
απο το protothema.gr


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.