Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Πασχαλινό Bazaar στο Σύνταγμα


Πασχαλινή εορταγορά (Bazaar) διοργανώνει ο διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός στήριξης της οικογένειας «Φροντίδα», από την Δευτέρα 19 Μαρτίου έως την Τετάρτη 21 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σταθμού του Μετρό στο Σύνταγμα.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τις ανάγκες του ξενώνα «Φροντίδα» που στεγάζεται στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης.

Σκοπός της ΜΚΟ «Φροντίδα» είναι ο εντοπισμός και η αντιμετώπιση προβλημάτων, όπως η ενδοοικογενειακή βία, το σύγχρονο δουλεμπόριο (trafficking) με την παράνομη διακίνηση και εκμετάλλευση γυναικών και παιδιών, το εμπόριο οργάνων, κ.α.

Επιμέλεια: Παύλος Διονυσόπουλος

Πηγή www.zougla.gr
Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.