Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεχε το πρόσωπό της!!



Τέλος στον Γολγοθά της, στην ίδια της την ζωή δηλαδή, έβαλε η Φάκρα Γιούνους μια νέα κοπέλα, μόλις 33 ετών, η οποία δεν άντεξε να ζει με την «μη ανθρώπινη μορφή της», μετά το οξύ που της έριξε στο πρόσωπο ο πρώην άντρας της και της έλιωσε τα μάτια, την μύτη και το στόμα.

Η Fakhra Younus ήταν μια πανέμορφη χορεύτρια στο Πακιστάν. Στα 21 της είχε ήδη χωρίσει με τον άντρα της και είχε ένα παιδί 5χρονο.

Τον Μάιο του 2000 ο πρώην άντρα της, που ζήλευε παθιασμένα μπήκε στο σπίτι της μητέρας της πρώην συζύγου της και της έριξε οξύ στο πρόσωπο καταστρέφοντας την ζωή της μια για πάντα.

Το οξύ της έλιωσε τη μύτη, τα χείλια, τα μαλλιά της. Την άφησε τυφλή από το ένα μάτι, κατέστρεψε το αριστερό της αυτί και έκαψε το στήθος της. Παρά τις 39 επεμβάσεις που έκανε δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

«Το πρόσωπό μου είναι η φυλακή μου» έλεγε.

Όταν ο γιος της την είδε φώναξε κλαίγοντας «Αυτή δεν είναι η μαμά μου»… Τότε πήρε την απόφαση να φύγει. Πήγε στην Ιταλία και προσπάθησε να γίνει όπως πριν. Μάταια…

Πριν λίγες μέρες αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή της, αφήνοντας ένα μήνυμα και ζητώντας δικαιοσύνη για όλα τα βασανιστήρια, στα οποία υποβάλλουν τις γυναίκες οι Πακιστανοί άνδρες.

Ο πρώην σύζυγος της Younus, o Bilal Khar συνελήφθη δύο χρόνια μετά την αποτρόπαια πράξη του. Κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας και αφέθηκε ελεύθερος πέντε μήνες μετά! Ήταν πρώην βουλευτής και γιος ενός πάμπλουτου κυβερνήτη στο Πακιστάν…

Ήταν η αιτία που η Younus έπεσε από τον 6 όροφο ενός κτιρίου, γιατί δεν άντεχε να ζει πια…

files.php?file=ak2 941899425 ΣΟΚ:Αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεχε το προσωπό της!!





Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.