Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Νεαρή πέφτει για ύπνο και… ξυπνάει ένα μήνα μετά

Η 21χρονη Lily Clarke έχει χάσει τα γενέθλιά της, τις εξετάσεις στη σχολή της και πολλές άλλες...

σημαντικές ημερομηνίες στη ζωή της… επειδή κοιμόταν.


Μοιάζει απίστευτο και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Το νεαρό κορίτσι υποφέρει από ένα σπανιότατο σύνδρομο, το Kleine-Levin το οποίο χαρακτηρίζεται από μεγάλες περιόδους ύπνου, που...

μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και έναν μήνα.Η Lily ξυπνάει μόνο για να φάει και να πιει νερό και ξανά βυθίζεται σε ύπνο.Αρρώστησε απότομα όταν ήταν 17 ετών και είδε τουλάχιστον 7 γιατρούς και υποβλήθηκε σε πάμπολλα τεστ αλλά κανείς δεν έβρισκε από τι πάσχει. Λίγο αργότερα όμως η μαμά της διάβασε για μία παρόμοια περίπτωση σε μία εφημερίδα και κατάλαβε τι συμβαίνει στην κόρη της. Η οικογένεια ανακουφίστηκε πολύ που επιτέλους μάθαινε τους λόγους που η νεαρή κοπέλα βυθιζόταν για τόσο μεγάλα χρονικά διαστήματα σε ύπνο. Μάλιστα η Lily όταν ξυπνούσε πια από το επεισόδιο δεν θυμόταν τίποτε, λες και κάποιος είχε κατεβάσει για εκείνο το διάστημα έναν διακόπτη.Όταν συνέρχεται είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι που βγαίνει, εκφράζεται και μιλάει συνεχώς. Ωστόσο επειδή οριστική θεραπεία για το σύνδρομο δεν υπάρχει η Lily πρέπει απλώς να μάθει να ζει με αυτό και να χαίρεται τη ζωή της, αυτήν που παρεμβάλλεται στα μακρά επεισόδια ύπνου…Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.