Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Διαδικτυακή πύλη βοήθειας από τους φιλέλληνες δημάρχους


Με στόχο την οικονομική στήριξη της χώρας μας, οι δύο Ιταλοί δήμαρχοι που διέθεσαν τους μισθούς τους υπέρ της Ελλάδας, αποφάσισαν να προχωρήσουν στη δημιουργία μίας σχετικής ιστοσελίδας.

Η ηλεκτρονική αυτή πύλη, www.forgreece.eu, στοχεύει στη χρηματική ενίσχυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, από μέρους πολιτών, θεσμών, δήμων, όχι μόνο της Ιταλίας, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.

«Ζητούμε μια οικονομική βοήθεια προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ανεξαρτήτως ποσού, που να καταβληθεί για τουλάχιστον δώδεκα μήνες, ως απτή κίνηση, που να δείχνει ότι αισθανόμαστε όλοι μέρος ενός μοναδικού λαού, του λαού της Ευρώπης» αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

«Κανείς δεν μπορεί να επιτρέψει την αποβολή της Ελλάδας από την Ενωμένη Ευρώπη. Αντιθέτως, πρέπει να ενισχύσουμε το ευρωπαϊκό σχέδιο, χάρη στο οποίο ζήσαμε επί εξήντα χρόνια σε ειρήνη και ευημερία. Βοηθώντας την Ελλάδα, βοηθάμε και τον εαυτό μας» τονίζει -μεταξύ άλλων- σε επιστολή του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιταλικών Δήμων, Γκρατσιάνο Ντελρίο.

Η δημιουργία της ιστοσελίδας ήταν πρωτοβουλία των δημάρχων της πόλης Κάβα Ντε Τιρένι, Μάρκο Γκάλντι και της πόλης Μπαρονίσι, Τζουσέπε Μοσκατιέλο, οι οποίοι αποφάσισαν να καταβάλουν το μισθό τους προς στήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Πηγή www.zougla.gr
Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.