Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Παπανδρέου: “Πριν δεν μπορούσα ούτε να χορέψω ένα ζειμπέκικο, ούτε γυμναστική να κάνω”


Ρε τι τραβούσε το παλικάρι...!!!!

Τα εσώψυχά του έβγαλε στους δημοσιογράφους στην αποχαιρετιστήρια συνάντηση που είχε μαζί τους ο πρώην πλεον Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέου.

Συνομιλώντας μαζί τους, αφού είπε ότι δεν έχει μετανοιώσει που έφυγε, έγινε ακόμα πιο προσωπικός.


“Πριν, δεν μπορούσα ούτε ένα ζειμπέκικο να χορέψω, ούτε γυμναστική να κάνω, ούτε ένα μπάνιο στην θάλασσα. Όμως, αν πήγαινα με ένα κότερο, δεν θα μου έλεγε κανείς τίποτα”, είπε με παράπονο.

Ο κ.Παπανδρέου, άφησε επίσης να εννοηθεί ότι ψήφισε Βενιζέλο, αφού απάντησε όταν ρωτήθηκε αν τον ψήφισε: “Φυσικά και ψήφισα!”

Επίσης, επιβεβαίωσε ότι είναι στα σχέδιά του να δημιουργήσει "ακαδημία δημοκρατίας" στην Ελλάδα για να εκπαιδεύονται οι νέοι πολιτικοί στις δημοκρατικές αρχές και αξίες στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία.

Είπε επίσης ότι θα ασχοληθεί με τη Σοσιαλιστική Διεθνή ως πρόεδρος και πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος.

Ο κ. Παπανδρέου ξεκαρδίστηκε όταν δημοσιογράφος του είπε: «Λέγεται ότι ο Βενιζέλος θα μετατρέψει το γυμναστήριο της Ιπποκράτους σε... ψησταριά».

Πηγή onnews.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.