Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΣΟΚ: Δασκάλα μεθούσε 13χρονο και τον βίαζε

Εδώ και 21 μήνες μία δασκάλα από τη Μασαχουσέτη συνελήφθη γιατί έδινε ουσίες...







σε έναν 13χρονο μαθητή, τον οποίο στη συνέχεια παρενοχλούσε σεξουαλικά.Μάλιστα όπως προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες η δασκάλα είχε εκμεταλλευτεί σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι περισσότερες από 300 φορές.



Η Κριστίν Μακάλουν, ομολόγησε τις πράξεις της και στην απολογία της πως την πρώτη φορά που έκανε σεξ με τον 13χρονο ήταν αφού του είχε δώσει πρώτα να δοκιμάσει αλκοόλ και μαριχουάνα.



Ο μικρός όπως φάνηκε όμως δεν είχε καμία διάθεση να εγκαταλείψει τη δασκάλα και ξεκίνησε να κάνει μαζί της ιδιαίτερα μαθήματα, μάλιστα έπαιρνε μαζί του και τον αδερφό του. Ωστόσο όλα άλλαξαν όταν ο μικρός ερωτεύτηκε μία συμμαθήτρια του και εγκατέλειψε τη δασκάλα. Αυτό όμως δεν άρεσε στην τελευταία και πίεζε τον ανήλικο να γυρίσει στην αγκαλιά της. Τότε ο νεαρός μαθητής τα αποκάλυψε όλα στον πατέρα του και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.



Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.