Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ο Ε.Βενιζέλος θυμήθηκε τις έννοιες "πατριωτισμός" και εθνικά θέματα



Και ξαφνικά στο ΠΑΣΟΚ θυμήθηκαν τα ... εθνικά θέματα και τον πατριωτισμό, μόνο που επειδή τα έχουν ξεχάσει χρόνια πολλά, δεν τα πολυκαταφέρνουν και μπλέκουν έννοιες, γεγονότα και καταστάσεις.

Έτσι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος μιλώντας στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματός του, κάτι είπε για την ημερομηνία των εκλογών που την έμπλεξε με την ... Σύνοδο του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στο Σικάγο των ΗΠΑ στις 20 Μαίου και στην ατζέντα της οποίας συμπεριλαμβάνεται και το θέμα της ΠΓΔΜ και δήλωσε ότι «Αυτό μας ασκεί μια "πίεση" που μας κάνει να σκεφθούμε την ημερομηνία των εκλογών».

Το θέλει να πει ο ... ποιητής δεν μας το διευκρίνησε. Μήπως ότι πρέπει να αναβληθούν οι εκλογές επειδή θα συζητηθεί στις 20 μαίου το θέμα της ΠΓΔΜ (που μάλλον δεν θα συζητηθεί από την στιγμή που δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η ελληνική στάση...);

Επίσης, ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στα εθνικά ζητήματα, λέγοντας πως «έχουμε εγκλωβιστεί» γεωγραφικά στο «Αιγαίο» και νομικά στην «υφαλοκρηπίδα», ενώ θα έπρεπε να συζητάμε γεωγραφικά για ανατολική και νοτιοανατολική Μεσόγειο και τη θέση της Ελλάδας, και νομικά για θαλάσσιες ζώνες.

«Διεξάγεται ένα λαθρεμπόριο πατριωτισμού που αποκρύπτει την αδράνεια των τελευταίων δέκα ετών τουλάχιστον για αυτά τα ζητήματα» ανέφερε, τέλος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Από την "στάση εμπορίου" Βαγγέλη, καλύτερο το ... "λαθρεμπόριο". Όσο για τον πατριωτισμό είναι μία έννοια με την οποία το ΠΑΣΟΚ έχει λάβει οριστικά διαζύγιο από τότε που πέθανε ο Ανδρέας και ήρθαν οι "εκσυγχρονιστές" αρχικά και μετά οι "μεταρρυθμιστές".

Αλλά και έτσι να είναι, εσύ τι έκανες ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, για να μην υπάρξει "αδράνεια στο τομέα του πατριωτισμού", αυτά τα δέκα χρόνια; Ή καλύτερα να μην θυμηθούμε τι έκανες γιατί θα κλάψουμε (ή θα γελάσουμε;)...

Πηγή: defenceNet.gr

Αναρτήθηκε από Νικόλα(Ραφήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.