Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Facebook: Η απάτη με τις φρικιαστικές φωτογραφίες άρρωστων μωρών


Facebook: Η απάτη με τις φρικιαστικές φωτογραφίες άρρωστων μωρών που ζητούν βοήθεια!
Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει κατά καιρούς στα news feeds του Facebook να εμφανίζονται ....
φωτογραφίες άρρωστων μωρών, όπου αναφέρεται ότι με κάθε κοινοποίηση το μωρό αυτό θα πάρει ένα δολάριο και θα σωθεί!
Η απάτη είναι προφανής αλλά τι κερδίζει κάποιος με αυτό;
Είναι δύο τα ενδεχόμενα:
Το πρώτο και περισσότερο σύνηθες είναι ότι πρόκειται για μια φάρσα, όπως οι παλιότερες με τα γράμματα που έφταναν στο σπίτι μας και ζητούσαν να το στείλουμε σε 20 φίλους μας για να σώσουμε κάποιο παιδάκι άρρωστο ή για να μας συμβεί κάτι καλό.
Το δεύτερο έχει καθαρό κέρδος. Βάζοντας κάποιος στη φωτογραφία και ένα ενεργό link του blog του, αυτομάτως παίρνει hits και αυτόματα χρήματα από τις διαφημίσεις!
Γι' αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις κοινοποιήσεις μας στο Facebook.
απο το mediagate.gr


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.