Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

«Παρασκευή στην Αθήνα», φωτίζεται η πόλη


Όταν φωτίζεται η πόλη φεύγει η παραβατικότητα δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας Σωτήρης Αντωνίου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Παρασκευή στην Αθήνα» με τη συμμετοχή του ΣΚΑΪ, του δήμου Αθηναίων και του εμπορικού συλλόγου της πόλης.

Στόχος της πρωτοβουλίας η αναζωογόνηση του κέντρου της πόλης,

Από σήμερα και κάθε Παρασκευή και μέχρι τις 6 Απριλίου θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ με τη συμμετοχή συγκροτημάτων που θα περπατούν στους δρόμους του κέντρου και θα δίνουν συναυλίες στην πλατεία Βουκουρεστίου. Παράλληλα τα καταστήματα καλούνται να κάνουν πιο ελκυστικό το κέντρο με ειδικές προσφορές για την πρωτοβουλία «Παρασκευή στην Αθήνα».

“Δεν είναι μόνο οι κεντρικοί δρόμοι που πρέπει να φωτιστούν αλλά και τα στενάκια και οι δρόμοι του ιστορικού κέντρου ν΄ ανοίξουν τα συμπαγή ρολά, να παραμείνουν ανοιχτά και ν’ αλλάξει συνολικά η εικόνα”, πρόσθεσε ο κ. Αντωνίου.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις και οι προσφορές των καταστημάτων στην ιστοσελίδα athensfridays.gr.


Μιλώντας επίσης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Νικολακόπουλος, πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών για το κέντρο της Αθήνας κατηγόρησε την πολιτεία ως κύρια υπεύθυνη για την κατάσταση του κέντρου καθώς όπως είπε αν δεν κλείσει η στρόφιγγα στα σύνορα δεν θα λυθεί το πρόβλημα, όποια μέτρα και αν ληφθούν. Υποστήριξε ότι κάθε μήνα από τα σύνορα 10 χιλιάδες ΜΗ νόμιμα άτομα και αυτή τη στιγμή ζουν στο κέντρο της Αθήνας και γύρω από αυτό, περίπου 500 χιλιάδες.
Εκτίμησε ότι για να υπάρξει βελτίωση της κατάστασης θα πρέπει:
-Να υπάρξει 24ωρη φύλαξη , καθώς σήμερα φυλάσσεται μόνο μέχρι τις 10 το βράδυ
-Να γίνουν 7 κέντρα υποδοχής προσφύγων , εκ των οποίων δύο στην Αθήνα
-Να λειτουργήσουν άμεσα οι επιτροπές ασύλου καθώς από τις 47 χιλιάδες αιτήσεις έχει εξεταστεί λιγότερο από το ένα τέταρτο και
-να προχωρήσει ο επαναπατρισμός σε συνεργασία με τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης .
Είπε ακόμα ότι όσο υπάρχει ανεργία αναγκαστικά θα αυξάνεται και η εγκληματικότητα και ζήτησε τη συνεργασία όλων προκειμένου να εφαρμοστούν τα μέτρα που θα εξαγγείλουν ο δήμαρχος σε συνεργασία με τους συλλόγους και την Κίνηση Πολιτών.

Πηγή www.skai.gr
Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.