Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Μείωση του ΦΠΑ στο 20%


Η κυβέρνηση αναζητά τρόπους για να τονώσει την αγορά

Μεγάλες αλλαγές στην ακίνητη περιουσία, σε μία προσπάθεια να δοθεί ώθηση στην αγορά κατοικίας, προωθεί η κυβέρνηση έως τη λήξη της θητείας της.



Όπως γράφει σήμερα το Πρώτο Θέμα, το υπουργείο Οικονομικών, σε συνεργασία με την ομάδα του Χορστ Ράιχενμπαχ, έχει σχεδόν αποφασίσει να προχωρήσει σε μειώσεις των φόρων στα ακίνητα, με ταυτόχρονη μείωση του ΦΠΑ, κατά 2% ή 3%, η οποία δεν αποκλείεται να συνδυαστεί με τις αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας.

Την ερχόμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του διαλόγου για τη φορολογία, ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, θα προτείνει, μεταξύ άλλων:

-την κατάργηση της ισχύουσας διαδικασίας της διαμόρφωσης των αντικειμενικών τιμών και θα προτείνει να καθορίζονται αυτές από την Τράπεζα της Ελλάδος.

-Δραστική μείωση έως και 50% στο φόρο μεταβίβασης.

-Ενοποίηση των φόρων ακίνητης περιουσίας.

-Μείωση του ΦΠΑ κατά δύο ή τρεις μονάδες. Θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να συνδεθεί η μείωση με τις αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας. Η μείωση θα ισχύσει και για την αγορά των ακινήτων.

Πηγή www.onnews.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Υ.γ. Κι εγώ τώρα αναρωτιέμαι.... Όλα αυτά θα γίνουν "τυχαία" προεκλογικά??? Κι αφού μπορεί το ΦΠΑ να μειωθεί κατα 2-3 μονάδες γιατί θα πρέπει αυτό να γίνει μόνο για αγορές μέσω πιστωτικών καρτών??? Για να μπορούν να μας "φακελώνουν" πιο εύκολα???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.