Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βίντεο! Πυροβολισμός στο κεφάλι μπροστά στην κάμερα!

Το θύμα από θαύμα επέζησε ! Δείτε το περιστατικό που συνέβη στη Βραζιλία την ώρα του ρεπορτάζ ενός δημοσιογράφου!

Στο βραζιλιάνικο κανάλι TV Mail έτυχε μια σπάνια αποκλειστική και πολύ σκληρή σκηνή. Ο δημοσιογράφος είχε πάει να καλύψει μια συμπλοκή με τραυματία στην επαρχιακή πόλη Paraiba. Ο ίδιος είχε φτάσει στο σημείο πιο νωρίς από την αστυνομία και ξεκίνησε να κάνει το ρεπορτάζ περιγράφοντας τι συμβαίνει.

Την ώρα που η κάμερα δείχνει τον τραυματία που είναι πεσμένος στο έδαφος, βγαίνει μέσα από ένα σπίτι ένας άνδρας κρατώντας ένα όπλο και τον πυροβολεί στο κεφάλι. Ο δημοσιογράφος φοβισμένος και σοκαρισμένος αρχίζει να τρέχει μαζί με τον εικονολήπτη.

Δύο λεπτά μετά, επιστρέφουν στο σημείο και διαπιστώνουν ότι ο άνδρας στο έδαφος είναι ακόμη ζωντανός αφού η σφαίρα πέρασε δίπλα από το λαιμό του. Ο 24χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο :





Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.