Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

O Economist προβλέπει συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ


Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με αντιπρόεδρο τον Λουκά Παπαδήμο «βλέπει» ο «Economist», σε άρθρο που δημοσιεύεται στο τρέχον τεύχος.

Στο άρθρο ότι η Νέα Δημοκρατία έχει το προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις με το ΠΑΣΟΚ, να βρίσκεται πολύ πίσω και να υπολείπεται κομμάτων της Αριστεράς.
Σύμφωνα με το άρθρο, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δοκίμασαν με επιτυχία τη συνεργασία, δείχνοντας εμπιστοσύνη στον Λουκά Παπαδήμο, κάτι που δεν αποκλείεται να επαναληφθεί. «Είναι απίθανο η Νέα Δημοκρατία να κερδίσει την αυτοδυναμία. Πολιτικοί σε όλη την Ευρώπη, φοβούνται ότι οι εκλογές θα εμποδίσουν την Ελλάδα να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις. Όμως ακόμα και αν τα μικρά κόμματα ανέβουν δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια μεγάλη αλλαγή» εκτιμά ο αρθρογράφος και προσθέτει ότι είναι πιθανό, η Νέα Δημοκρατία να σχηματίσει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ.

Ο ίδιος θεωρεί ότι αυτό θα καθησύχαζε τους Ευρωπαίους και θα τους έπειθε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να εφαρμόζει το πρόγραμμά της, καταλήγει το άρθρο.

Πηγή:onnews.gr
Αναρτήθηκε από Βάσια(Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.