Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο



Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα πραγματοποιήσει μία σειρά εμφανίσεων στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο γιορτάζοντας την επέτειο των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου των Φατμέ. Στη σκηνή του Γυάλινου θα υποδεχθεί αγαπημένους φίλους με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν αλλά και εκπροσώπους της νεότερης γενιάς τραγουδοποιών.

Φεβρουάριος
25 Encardia - Νίκος Ξυδάκης

Μάρτιος

2 & 3 Μανώλης Φάμελλος - Γιώργος Δημητριάδης
9 & 10 Χρήστος Θηβαίος - Έλλη Πασπαλά
16 & 17 Φοίβος Δεληβοριάς - Στάθης Δρογώσης – Σανάδες + Word Of Mouth

Οι εμφανίσεις συμπίπτουν με την κυκλοφορία ενός διπλού cd, όπου το πρώτο αποτελείται από νέα τραγούδια και το δεύτερο από διασκευές παλιότερων, με κοινό χαρακτηριστικό τις συναντήσεις με νέους συναδέλφους.
Οι συναντήσεις αυτές και οι διασκευές των τραγουδιών σε συνεργασία με καθέναν από τους καλεσμένους του είναι, όπως λέει και ο ίδιος, ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει το γεγονός πως μετά από τριάντα χρόνια παραμένει ζωντανός, ανικανοποίητος και διψασμένος. Σαν να ξεκινά απ'την αρχή...
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λ. Συγγρού 143, Ν.Σμύρνη
171 21, Αθήνα
τηλ.: 210 9315 600

Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.