Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ελεύθερος ο προπονητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και με την καταβολή χρηματικής εγγύησης, ύψους 5.000 ευρώ, αφέθηκε ο 50χρονος προπονητής Τάε κβον Ντο, που συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος μιας 12χρονης κοπέλας.

Ελεύθερος ο προπονητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονη

Οι γονείς της 12χρονης μαθήτριας της ΣΤ' τάξης Δημοτικού από τη Νότια Εύβοια, που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 50χρονο ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και του εισαγγελέα Εφετών προκειμένου να αποδοθεί Δικαιοσύνη για την σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού τους. Χαρακτηρίζουν μάλιστα "ευτελείς, αναντίστοιχους με την πράξη του και όλως ατιμωτικούς για το θύμα του" τους περιοριστικούς όρους οι οποίοι επιβλήθηκαν στον κατηγορούμενο.

Παράλληλα η ομοσπονδία Τάε κβον Ντο έχει ζητήσει από το γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, τη διαγραφή του κατηγορουμένου, κάτι που εκκρεμεί μέχρι να αποφασίσει η Δικαιοσύνη τελεσίδικα.

Το κοριτσάκι παρακολουθείται από παιδοψυχίατρο, ενώ στην έκθεσή της η ψυχολόγος σημειώνει ότι η 12χρονη "παρουσιάζει αγχώδη διαταραχή χρόνιας μορφής με συμπτώματα έντονου άγχους, αναβίωσης του τραυματικού γεγονότος στη σκέψη της, αποφυγή κοινωνικής επαφής με ενήλικες άνδρες, φοβίες ότι μπορεί να απαχθεί από τον προαναφερόμενο, θυμό, έντονα καταθλιπτικά στοιχεία κ.λπ.

Πως περιγράφει η 12χρονη τις πράξεις του προπονητή

Συγκλονιστικές ήταν οι περιγραφές της ανήλικης για το «μαρτύριό» της στα χέρια του 50χρονου προπονητή .

«Από τον δάσκαλο του Τάε κβον Ντο δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση».

Ερ.: Τι ακριβώς εννοείς;

"Οταν έκανα μάθημα με το μικρό τμήμα (17.30-19.30), ο δάσκαλος με έπαιρνε στα αποδυτήρια δήθεν για να μου βάλει κρέμα, επειδή έχω πρόβλημα με τις γάμπες, και με έγδυνε από κάτω. Μου έβγαζε τη φόρμα και το εσώρουχο... Η 12χρονη περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις του προπονητή.

Ερ.: Τι σου έλεγε όταν σου...

"Μου έλεγε μόνο ότι με αγαπάει και κάθε φορά που το έκανε αυτό, μου έλεγε να μην το πω σε κανέναν... Κάθε 15 μέρες με έπαιρνε στα αποδυτήρια...

Ερ.: Είπες στον δάσκαλό σου να μη σου το κάνει αυτό;

"Ποτέ δεν είπα στον δάσκαλό μου να μη μου το κάνει αυτό γιατί είχε ένα ξύλο τεσσάρων εκατοστών και αυτό το χρησιμοποιούσε όταν κάποιο παιδί δεν μπορούσε να τρέξει για να το φοβίσει".

Ερ.: Είχε χτυπήσει ποτέ κανένα παιδί με το ξύλο;

"Έχει χτυπήσει μία φορά ένα παιδί επειδή δεν έτρεχε. Οταν κάναμε εξάσκηση, έπαιρνε ένα ψαλίδι και έκανε πως έρχεται πάνω μας".

Ο 50χρονος, ο οποίος είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών 28 και 24 ετών και παππούς, στο απολογητικό υπόμνημα αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.