Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Πετρέλαιο: Πληρώστε ό,τι παραλάβετε

Ιδιαίτερα «τσουχτερή» αναμένεται φέτος η τιμή του πετρελαίου για το λόγο αυτό οι καταναλωτές οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικοί όσον αφορά στην παραλαβή του καυσίμου που θα πληρώσουν .Παρακάτω σημειώνονται κάποιες οδηγίες προκειμένου να προληφθούν περιπτώσεις εξαπάτησης .

Πετρέλαιο: Πληρώστε ό,τι παραλάβετε

Πρώτο σημαντικό βήμα λοιπόν αποτελεί η σωστή επιλογή πρατηρίου από το οποίο θα γίνει η προμήθεια καυσίμου εφόσον βέβαια έχει προηγηθεί σύγκριση τιμών και διασφαλιστεί πως η τιμή αφορά την παράδοση κατ’ οίκον.Σημαντικό είναι επίσης το χρώμα του πετρελαίου το οποίο πρέπει να είναι ζωηρό κόκκινο και όχι θολό διότι το χρώμα αποτελεί ένδειξη της ποιότητας του πετρελαίου.

Εξαιρετική προσοχή πρέπει να δοθεί στη μέτρηση της ποσότητας του πετρελαίου που υπάρχει στην δεξαμενή παρουσία του βυτιοφορέα .Ακόμη όπως ο βυτιοφορέας έχει τον δικό του μετρητή έτσι και ο καταναλωτής καλό είναι να διαθέτει διαγραμμισμένο μέτρο ή βέργα, με σωστή διαβάθμιση.

Το βασικό είναι να γνωρίζει ο ιδιοκτήτης πόσα λίτρα πετρελαίου αντιστοιχούν σε κάθε εκατοστό ύψους της δεξαμενής του . Θα πρέπει λοιπόν να ξέρει ακριβώς τις εσωτερικές διαστάσεις της δεξαμενής. Με την έναρξη της παραλαβής προσοχή πρέπει να δοθεί στη μάνικα του μεταφορέα η οποία πρέπει να είναι άδεια.

Το ίδιο πρέπει να είναι και μετά την παραλαβή.Στο τέλος της παράδοσης, όταν αδειάζει η μάνικα, πρέπει να σταματήσει να μετρά και ο μετρητής.Μέτρηση πρέπει να γίνει στην ποσότητα του καυσίμου αφού κατασταλάξει ο αφρός και περάσουν 5-6 λεπτά, παρουσία του βυτιοφορέα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.