Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Έθαψε το σκύλο του ζωντανό!

Σε απίστευτη θηριωδία προέβη ένας ιδιοκτήτης σκύλου, που το έθαψε ζωντανό κάτω από την γη! Για 40 ώρες έμεινε εγκλωβισμένο κάτω από τα ερείπια στην πόλη Delsenzano της Ιταλίας.Ευτυχώς για καλή του τύχη, οι γείτονες άκουσαν το γρύλισμα του και κάλεσαν...αμέσως την αστυνομία.

Έθαψε το σκύλο του ζωντανό!

Το τυχερό –μέσα στην ατυχία του- τετράποδο σώθηκε (!), ενώ ο ιδιοκτήτης του δεν αποκάλυψε ποτέ την αιτία της αδικαιολόγητης πράξης του.Το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι «Νόμιζα ότι ήταν νεκρό». Οι Αρχές πάντως του απήγγειλαν κατηγορίες για κακοποίηση ζώου.

Πηγή: trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.