Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Τι συζητήθηκε σε μεταμεσονύκτια σύσκεψη υπό τον Γιώργο Παπανδρέου Επικρατέστερος ο καθηγητής Βασίλειος Σκουρής
Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης έχει οδηγήσει το πολιτικό σύστημα η εμπλοκή στο θέμα της επιλογής του νέου πρωθυπουργού και όλοι ελπίζουν να λήξει το μεσημέρι η εκκρεμότητα, φοβούμενοι ότι όλα – και η χώρα – θα τιναχθούν στον αέρα, εάν παραταθεί αυτή η κατάσταση. Ενδεικτικό της πολιτικής... παράκρουσης, που υπάρχει είναι ότι ανώτερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ διαμηνύουν, από τη μία ότι δεν μπορεί ο διάδοχος του Γιώργου Παπανδρέου να μην είναι μια προσωπικότητα αναγνωρισμένου βεληνεκούς, αλλά από την άλλη δεν δέχονται ότι ο νέος πρωθυπουργός δικαιούται να επιβάλλει όποιον όροι επιθυμεί. Στην πρώτη κατηγορία εντάσσονται ονόματα όπως ο καθηγητής Βασίλης Σκουρής, Πρόεδρος του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, που ακούγεται τις τελευταίες ώρες. «Ο Παπανδρέου είναι χίλιες φορές καλύτερος από τέτοιου είδους επιλογές» λένε κορυφαίοι υπουργοί, που θεωρούν ότι ο νέος πρωθυπουργός πρέπει να έχει το ανάλογο κύρος.

Διαβάστε εδώ το χτεσινό ρεπορτάζ του protothema.gr για το τρίτο πρόσωπο.

Από την άλλη ο Λουκάς Παπαδήμος, που αναγνωρισμένα έχει αυτό το κύρος, συνάντησε την αντίδραση άλλων στελεχών, που θεώρησαν ανεπίτρεπτη την απαίτησή του να μην είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο υπουργείο Οικονομικών της νέας κυβέρνησης. «Τέτοιες απαιτήσεις μας πάνε 150 χρόνια πίσω, δεν είναι δυνατόν να βάζει ένας τεχνοκράτης και κοινής αποδοχής πρωθυπουργός τέτοιους όρους» σημείωναν, αντιδρώντας ευθέως σε προτάσεις του κ. Παπαδήμου για υπουργοποίηση παραγόντων όπως ο Αλέκος Παπαδόπουλος, ο Βασίλης Ράπανος και άλλοι.

Όλα αυτά συζητήθηκαν σε σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή υπό την προεδρία του κ. Παπανδρέου και τη συμμετοχή των Ευάγγελου Βενιζέλου, Φίλιππου Πετσάλνικου και Νίκου Αθανασάκη.
Στη σύσκεψη φαίνεται ότι έπεσαν εναλλακτικές του κ. Παπαδήμου, λύσεις, προκειμένου σήμερα να δοθεί οριστική απάντηση στο πρόβλημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει αποκλειστεί εντελώς η περίπτωση του κ. Παπαδήμου, υπάρχει πάντα στο τραπέζι η λύση του κ. Βενιζέλου – την οποία δέχεται ασμένως το ΠΑΣΟΚ, αλλά είναι αμφίβολο εάν συμφωνεί η ΝΔ –, ενώ τέθηκαν στη συζήτηση λύσεις όπως ο καθηγητής Βασίλης Σκουρής και επανήλθαν άλλες όπως ο Νικηφόρος Διαμαντούρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.