Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Ο Μπερλουσκόνι έγραψε ερωτικά τραγούδια

Μπορεί η πολιτική του καριέρα να μην πηγαίνει καλά αλλά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν το βάζει κάτω και το 'ρίξε... στο τραγούδι!

Ο Μπερλουσκόνι έγραψε ερωτικά τραγούδια


Την Τετάρτη λοιπόν κυκλοφορεί ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «Vero Amore» δηλαδή «Αληθινή Αγάπη» με δώδεκα τραγούδια σε στίχους του Μπερλουσκόνι.

Τα τραγούδια εκτελεί ο τραγουδιστής και φίλος του Μπερλουσκόνι Mariano Apicella με τον οποίο γνωρίζονται από παλιά και αφορούν τον βασανισμένο έρωτα.Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Διαβάστε περισσότερα στο Mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.