Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Αλ. Τσίπρας: Η χώρα σύρεται και διασύρεται

«Η χώρα σύρεται και διασύρεται... Αυτά που ζητούνται από τη χώρα οδηγούν σε εξευτελισμό», δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Αλ. Τσίπρας: Η χώρα σύρεται και διασύρεται
Μιλώντας στη ΝΕΤ για τις απαιτήσεις της ευρωζώνης για γραπτές εγγυήσεις από τις ηγεσίες των κομμάτων που θα συμμετάσχουν στη μεταβατική κυβέρνηση, προκειμένου να εκταμιευθεί η έκτη δόση, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι αυτό που «ζητείται από τη χώρα είναι η κατάλυση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας» και μάλιστα «κάτω από έναν ωμό εκβιασμό».

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε είναι αυτονόητο να μην υπογράψει ο κ. Σαμαράς και υπογράμμισε ότι «το κρίσιμο δεν είναι αν θα υπογράψει το έγκλημα αλλά αν θα το διαπράξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.