Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Τα CD τελειώνουν το 2012!

Οι προφητείες ανά τον πλανήτη λένε πως ο κόσμος θα καταστραφεί το 2012. Αυτό φυσικά κάνεις δεν μπορεί να γνωρίζει, ωστόσο τα CD ίσως να μην δουν το 2013...

Τα CD τελειώνουν το 2012!

Σύμφωνα με το side-line.com, οι μεγάλες εταιρείες σχεδιάζουν να εγκαταλείψουν τη μορφή του CD το 2012 καθώς αυτή έχει αντικατασταθεί ήδη από τα online καταστήματα.

Τα μόνα CD που θα υπάρχουν θα είναι περιορισμένης και συλλεκτικής έκδοσης, όπως γίνεται τώρα με τα βινύλια.

Το μοντέλο διανομής για τις νέες κυκλοφορίες των καλλιτεχνών θα γίνεται από την «Amazon» και το «iTunes».

Άπο την πλευρά τους, οι μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες όπως είναι η EMI η Universal και η Sony, αρνήθηκαν να σχολιάσουν τη φήμη του... «θανάτου» του Compact Disk.

Πρώτα ήταν το βινύλιο, μετά η κασέτα και τώρα το CD το οποίο έκανε την επανάστασή του, αλλά φαίνεται πως περάσει και αυτό με την σειρά του στην ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.