Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Πρόγραμμα μπορεί να μάθει που μένεις μέσω του Facebook! Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα ασφαλείας για το Facebook.

Πρόγραμμα μπορεί να μάθει που μένεις μέσω του Facebook!

Ερευνητές ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν μια νέα τεχνική, η οποία μπορεί να «κλέβει» τα προσωπικά δεδομένα χρηστών του Facebook.Χρησιμοποιώντας τα «socialbots», προγράμματα υπολογιστών που μιμούνται τα πραγματικά Facebook profiles, οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι μπορούν να διεισδύσουν στα... άδυτα των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Τα «Socialbots» παρουσιάζουν τεράστια ζήτηση τους τελευταίους μήνες και πωλούνται στο internet μόλις για 29 δολάρια!Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι του Facebook απάντησαν ότι η έρευνα είναι υπερεκτιμημένη και δεν έχει βάση.

Oι ερευνητές από την άλλη ισχυρίζονται ότι μέσω των συγκεκριμένων προγραμμάτων κάποιος μπορεί να πάρει τον πλήρη έλεγχο ενός profile στο Facebook και να στείλει μηνύματα ή requests.

Διαβάστε περισσότερα στο Mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.