Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Έγινε διαθέσιμη στις ΗΠΑ η υπηρεσία Google Music

Η υπηρεσία Google Music που αρκετό καιρό ήταν σε beta στάδιο είναι πλέον διαθέσιμη για τους κατοίκους των ΗΠΑ και θα προσφέρει στους...
χρηστές πάνω από 13 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια.

Τα τραγούδια του Google Music θα είναι σε ποιότητα Mp3 320Kbps και θα αποθηκεύονται σε cloud όπου ο κάθε χρηστης θα μπορεί να αποθηκεύσει έως 20 χιλιάδες τραγούδια, ο χρηστης θα μπορεί να ακούσει δωρεάν ένα sample 90 δευτερολέπτων και θα μπορεί να αγοράσει το κομμάτι από 99 cents του δολαρίου.

Όπως ήταν φυσικό η εταιρεία σύνδεσε τη νέα της υπηρεσία με το κοινωνικό της δίκτυο Google+ στο οποίο ο κάθε χρήστης θα μπορεί να μοιραστεί με τους κύκλους του τραγούδια τα οποια θα μπορούν να τα ακούσουν δωρεάν για μια φορα.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.