Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Γνήσια απόγονος του Adolphus Hitler

Μετά την πολύωρη συνάντηση Νικολά Σαρκοζί και Άνγκελα Μέρκελ αποφάσισαν να αλλάξουν την Ευρώπη, κάτι που φάνηκε από τη κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ηγετών.

Από τη συνάντηση προέκυψε πως η Γερμανία κατάφερε τελικά να περάσει το δικό της με τον Νικολά Σαρκοζί να ταυτίζεται με τις γερμανικές θέσεις και να λέει κι αυτός όχι στην έκδοση του ευρωομόλογου ως λύση προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση. Ωστόσο, και οι δύο ξεκαθάρισαν πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι και παραμένει ανεξάρτητη.

Η συμφωνία μεταξύ Γερμανίας και Γαλλίας είναι γεγονός όπως ανακοίνωσαν και αυτή θα αποσταλεί την Τετάρτη στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρόμπει, ενώ σύμφωνα με αυτή την απόφαση φάνηκε πως και οι δύο επιδιώκουν μία νέα συνθήκη είτε με όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση είτε μόνο με την ευρωζώνη.

Η Μέρκελ κατάφερε τελικά να περάσει τις σκληρές αποφάσεις που ήθελε με τον Νικολά Σαρκοζί να ανακοινώνει πώς και οι δύο χώρες επιθυμούν αυτόματες κυρώσεις για τις περιπτώσεις των χωρών που τα ελλείμματά τους ξεπερνούν το 3%, ενώ και η Μέρκελ δήλωσε πως δεν μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι για δημοσιονομική πειθαρχία χωρίς αλλαγή της συνθήκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.