Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Ιβάνοφ: Σκοπιανή η γιαγιά του Μ.Αλεξάνδρου


Για την ταυτότητα της γιαγιάς του Μεγάλου Αλεξάνδρου αποφάνθηκε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκεόργκι Ιβανόφ, σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Die Presse».

Ο δημοσιογράφος σημειώνει τη χρήση αρχαίων Μακεδονικών συμβόλων και την ανέγερση του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια και διερωτάται αν με τον τρόπο αυτό οι Σκοπιανοί διαμορφώνουν την «εθνική τους ταυτότητα».

Ο κ. Ιβανόφ απαντά: «Σεβόμαστε την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας. Φταίμε εμείς αν υπάρχουν αρχαιολογικά μνημεία (στο έδαφός μας) ή αν η γιαγιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου γεννήθηκε στη Μπίτολα (Ηράκλεια Λυγκιστίς);

«Πρέπει να ευγνωμονούμε τους Έλληνες: Όσο περισσότερο μας επιτίθενται τόσο δυναμώνουν τα πατριωτικά μας αισθήματα», υποστηρίζει ο Σκοπιανός πρόεδρος.
Αναρτήθηκε από τον Αριστοτέλη (Νίκαια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.