Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Οχι των αστυνομικών στις επιτροπές που στήνονται για το χαράτσι της ΔΕΗ!


Το αλαλούμ για την είσπραξη του τέλους ακινήτων μέσω ΔΕΗ συνεχίζεται καθώς η εγκύκλιος του Υπ. Οικονομικών μάλλον δημιουργήσε περισσότερα προβλήματα από αυτά που έλυσε.

Σε αγκάθι εξελίσσεται το ζήτημα του ποιοι θα συμμετάσχουν και με ποια κριτήρια στις τριμελείς επιτροπές που θα αποφασίζουν ποιος έχει αδυναμία να καταβάλει το χαράτσι και άρα πρέπει ή να εξαιρεθεί ή να υπαχθεί στον μειωμένο συντελεστή.

Η πρώτη επίσημη αντίδραση έρχεται από τους αστυνομικούς της χώρας οι οποίοι λένε πως κάτι τέτοιο θα απαξιώσει ακόμη περισσότερο το ρόλο τους στην κοινωνία και θα υποβαθμίσει το πραγματικό τους έργο που είναι η καταπολέμηση του εγκλήματος.

Οπως δήλωσε στο Νewsit o Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Νίκος Καραδήμας "καλούμαστε να συμμετάσχουμε σε κάποιες επιτροπές χωρίς ακόμη επίσημα να έχουμε ενημερωθεί. Ούτε μια εγκύκλιος, ούτε μια οδηγία δεν έχει εκδοθεί παρά μόνο όσα μαθαίνουμε από δημοσιογραφικές πληροφορίες".

KΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
"Δε γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο ρόλος μας" επισημαίνει ο κύριος Καραδήμας και συνεχίζει "θα είναι γνωμοδοτικός δίχως να έχουμε τέτοια τεχνογνωσία; Δε μπορώ να το πιστέψω πως θα γνωμοδοτούμε ή θα αποφανθούμε ποιος από τους συμπολίτες μας έχει περιέλθει σε ένδοια, περα από το γεγονός πως 50.000 αστυνομικοί έχουν περιέλθει σε ένδοια. Ο ρόλος μας θα είναι εποπτικός; Είναι ακόμη πιο ανησυχητικό. Καλούμαστε δηλαδή να διασφαλίσουμε τη νομιμότητα; Δεν έχουμε εμπιστοσύνη σε δύο δημόσιους λειτουργούς (εφοριακό και κοινωνικό λειτουργό); Η επιτροπή αυτή θα έχει κάποια έδρα; Θα είναι κινούμενη; Που θα βρεθούν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα εάν είναι κινούμενη; Εδώ δεν έχουμε να ανταποκριθούμε στις δικές μας υποχρεώσεις".

"ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ"

"Είναι ένα ακόμη πάρεργο που προστίθεται στην αστυνομία, πέρα από τα δικόγραφα που δίνουμε και από άλλες εξωτερικές δουλειές" τονίζει ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής και προσθέτει "αυτό βέβαια αποβαίνει σε βάρος του πολίτη, ο οποίος δεν έχει πια καμία μα καμία ασφάλεια".

"ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΙΩΧΘΟΥΜΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ"
"Μέχρι τώρα όπου και εάν έχουμε απευθυνεί, σε πολιτική ή φυσική ηγεσία, κανένας ακόμη δε γνωρίζει με ποιο τρόπο θα λειτουργήσουμε" λέει ο κύριος Καραδήμας. "Ας περιμένουμε να δούμε πως θα λειτουργήσει αυτή η επιτροπή και βεβαίως έχουμε τον τρόπο να αντιδράσουμε. Ακόμη και με τη συμμετοχή μας. Εστω και εάν διωχθούμε πειθαρχικά".


Πηγή newsit.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.