Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

SOS από δημόσια νοσοκομεία για υλικά πρώτης ανάγκης!


Μεγάλες ελλείψεις υλικών καταγγέλλουν οι γιατροί των δημοσίων νοσοκομείων, σημειώνοντας ότι οι αποθήκες τους είναι άδειες ακόμη και από φθηνά υλικά πρώτης ανάγκης, όπως είναι οι σύριγγες και οι γάζες.

Μάλιστα, προειδοποιούν ότι στα μέσα του μήνα το πρόβλημα θα γίνει εντονότερο, εξαιτίας του εμπάργκο που έχουν ανακοινώσει οι προμηθευτές.

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αττικής και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) εξέφρασε χθες την έντονη ανησυχία της για το μέλλον του Εθνικού Συστήματος Υγείας, καθώς παράλληλα γίνονται εμφανή τα κενά και στο ιατρικό προσωπικό όλης της χώρας, εξαιτίας του «παγώματος» των προσλήψεων.

Πηγή defencenet.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.