Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Καρύδης: Δεν θα ψηφίσω κατάργηση 13ου και 14ου μισθού

Την απόφασή του να μην ψηφίσει στη Βουλή την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, καθώς και τη μείωση του κατώτατου μισθού γνωστοποίησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης.

 Καρύδης: Δεν θα ψηφίσω κατάργηση 13ου και 14ου μισθού

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο κ. Καρύδης ανέφερε ότι βουλευτές όλων των κομμάτων αρνούνται να συναινέσουν σε αυτό το ενδεχόμενο.

«Κανένα κόμμα δεν έχει πλέον να υπεκφεύγει, ειδικά τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση. Πού είναι τα αποτελέσματα της ομάδας Ράιχενμπαχ για την ανάπτυξη;» διερωτήθηκε ο βουλευτής.Σύμφωνα με τον κ. Καρύδη, η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να βάλει μπροστά μια διαφορετική πολιτική να μην μεγαλώνει την απόσταση με τον κόσμο.

Για την «επόμενη ημέρα» στο ΠΑΣΟΚ προειδοποίησε ότι θα απαξιωθεί ακόμη περισσότερο όσο κινείται μεσοβέζικα. «Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, το ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί σε χειρότερη μοίρα» παρατήρησε.Ο βουλευτής τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής εσωκομματικών εκλογών από τη βάση. «Όχι σε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι ανοιχτά στον κόσμο η διαδικασία για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ» τόνισε.
Ο ίδιος πάντως, δήλωσε ότι δεν έχει καταλήξει ποιος πρέπει να ηγηθεί του κόμματος.



Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.