Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Παράνομο και το «Ηλεκτρονικό Τσιγάρο»

Στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Υγείας

Στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Υγείας βρίσκεται το «Ηλεκτρονικό Τσιγάρο» μετά την απόφαση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκου να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζονται επιβλαβείς για τον οργανισμό οι ουσίες που περιέχει το νέο είδος τσιγάρου που έχει κατακλύσει την αγορά.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)
Από το υπουργείο αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα έλεγχοι για τους τρόπους πώλησης του ηλεκτρονικού τσιγάρου ενώ όσο αφορά τους καταστηματάρχες που το πωλούν στα μαγαζιά τους, αυτοί πλέον κινδυνεύουν με βαριά χρηματικά πρόστιμα.

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Υγείας Αντώνη Δημόπουλο η απόφαση του ΕΟΦ «απαγορεύει τόσο την πώληση όσο και τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, και ιδιαιτέρως εκείνων που περιέχουν σταγόνες νικοτίνης».
Παράλληλα το Υπουργείο Υγείας προχώρησε στην απαγόρευση της χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και σε κλειστούς Δημόσιους χώρους, αφού θεωρεί ότι το κάπνισμα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι επιβλαβές λόγω νικοτίνης αλλά και των άλλων ουσιών και ελαίων που περιέχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.