Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Οι οικονομικοί εισαγγελείς,Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης θα προσέλθουν την Δευτέρα για τρίτη φορά στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μα


Οι οικονομικοί εισαγγελείς,Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης θα προσέλθουν την Δευτέρα για τρίτη φορά στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή, προκειμένου να μιλήσουν για ακόμη μια φορά εξηγήσεις για τις παρεμβάσεις που κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν στο έργο τους.

Την περασμένη Πέμπτη, οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς κατέθεσαν στον Φώτη Μακρή που διεξάγει σχετική έρευνα, δύο χειρόγραφα υπομνήματα είκοσι συνολικά περίπου σελίδων και, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφεραν ότι τους μεταφέρθηκε επιθυμία ή δυσαρέσκεια υπουργού μέσω τρίτου προσώπου υπηρεσιακού παράγοντα, προκειμένου να επισπεύσουν ή να κλείσουν τρεις διαφορετικές υποθέσεις που χειρίζονται.

Κατά την αυριανή συνάντησή τους με τον κ. Μακρή, οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς θα διευκρινίσουν εάν οι «ενοχλήσεις» των τρίτων αυτών προσώπων αποτελούν υποδείξεις ή παρεμβάσεις στο έργο τους.

Πάντως, οι διευκρινίσεις αυτές των δύο εισαγγελικών λειτουργών θα είναι καθοριστικές, καθώς θα κριθεί η περαιτέρω τύχη της υπόθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, θα κριθεί εάν θα παραγγελθεί προκαταρκτική έρευνα, εάν θα μπει στο αρχείο η υπόθεση ή εάν θα ελεγχθούν (ποινικά και πειθαρχικά) οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης, σε περίπτωση που κριθεί ότι δεν κατήγγειλαν ή δεν αντέδρασαν άμεσα, όπως είχαν την υποχρέωση, σε αξιόποινες ενέργειες τρίτων προσώπων. Με την εξουσία, όλα είναι δυνατά. Ακόμα και να βρούν τον μπελά τους οι άνθρωποι που δεν κατήγγειλαν αυτθημερόν τις περαμβάσεις στο έργο τους!


Πηγή defencenet.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.