Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Διανυκτέρευση στο Μουσείο!


Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας & Τουρισμού επαναλαμβάνει την πρωτότυπη δράση με τίτλο "Διανυκτέρευση στο Μουσείο", το δίμηνο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου σε 10 μουσεία της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα κατά το οποίο τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των μουσείων και να απασχοληθούν με εκπαιδευτικά προγράμματα από εξειδικευμένο προσωπικό.
Μετά την επιτυχία των εκδηλώσεων "Διανυκτέρευση στο μουσείο", οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 6 και 20 Μαΐου στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, στο Αρχαιολογικό Μουσείο και στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού επανέλαβει τη συγκεκριμένη δράση στις 4 Νοεμβρίου 2011, με διανυκτέρευση στο Ολυμπιακό Μουσείο και στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Τα μουσεία, που θα ακολουθήσουν αυτό το πρωτότυπο πρόγραμμα, είναι τα εξής:

4/11 Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
18/11 Αρχαιολογικό Μουσείο
18/11 Πολεμικό Μουσείο
18/11 Μουσείο των Σιδηροδρόμων
2/12 Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα
2/12 Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο
2/12 Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
16/12 Μουσείο Φωτογραφίας
16/12 Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.

Τα παιδιά που θα πάρουν μέρος πρέπει να είναι από 8 έως 12 ετών. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 19:00 το απόγευμα και θα τελειώνει την επόμενη μέρα το πρωί. Κατά τη διάρκεια της παραμονής των παιδιών στα Μουσεία, θα προσφερθούν από το Δήμο Θεσσαλονίκης βραδινά σνακ και πρωινό, οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους: υπνόσακο, μαξιλάρι, φακό, παντόφλες, ζεστά και άνετα ρούχα.
Οι γονείς θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και θα υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση για τη συμμετοχή των παιδιών τους στην πολιτιστική δράση.

Τη βοήθεια και την υποστήριξη κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παρέχει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη με τους βρεφονηπιοκόμους και νηπιαγωγούς των Παιδικών Σταθμών, καθώς και την Ομάδα Διάσωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι του προγράμματος θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας & Τουρισμού, στο τηλέφωνο 2310 280.328, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Δράσεις 4/11: από 31/10 έως 03/11
Δράσεις 18/11: από 14/11 έως 17/11
Δράσεις 2/12: από 28/11 έως 01/12
Δράσεις 16/12: από 12/12 έως 15/12

.

Πηγή: www.yeskid.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα Παλλήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.