Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Τι σημαίνει για την Ελλάδα η απόφαση της Χάγης


Η πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης που καταδικάζει την Ελλάδα ότι παραβίασε την ενδιάμεση συμφωνία για το Σκοπιανό δημιουργεί νέα δεδομένα.

Η πολιτική ηγεσία των Σκοπίων συνεδριάζει σήμερα προκειμένου να αξιολογήσει το αποτέλεσμα του δικαστηρίου και ιδιαίτερα την απόφαση που αφορά ότι οι Σκοπιανοί δεν έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν πουθενά τον Ήλιο της Βεργίνας και τα άλλα εθνικά σύμβολα της Ελλάδας.

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ κ. Ράσμουσεν ανακοίνωσε ότι η απόφαση της Χάγης δεν επηρεάζει την απόφαση της συνόδου κορυφής στο Βουκουρέστι το 2008.

Στη χώρα μας για μια ακόμα φορά προσπαθούν να εκμεταλλευθούν το γεγονός για μικροπολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες.
Όμως οι διεθνείς αναλυτές που ασχολούνται χρόνια με το Σκοπιανό υποστηρίζουν ότι: “Δεν πρέπει να ανησυχούμε με την απόφαση της Χάγης. Η ΠΓΔΜ δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς την Ελλάδα. Αρκεί οι Έλληνες πολιτικοί να σταματήσουν τις υποχωρήσεις”.

Ως γνωστόν το δικαστήριο της Χάγης δεν βγάζει τις αποφάσεις του με νομικά κριτήρια, αλλά καθαρά πολιτικά. Υπενθυμίζουμε ότι η ενδιάμεση συμφωνία υπεγράφη το 1995 μετά από παρέμβαση των ΗΠΑ.

Τα Σκόπια παραβίαζαν συστηματικά τη συμφωνία με τον Ήλιο της Βεργίνας προκαλώντας με διάφορα προπαγανδιστικά φυλλάδια και δηλώσεις ότι τα σύνορά τους είναι μέχρι τη Θεσσαλονίκη και πολλά άλλα τραγελαφικά.

Η ελληνική πολιτική

Ακολουθήθηκε η τακτική της σιωπής με το σκεπτικό ότι οι Σκοπιανοί θα καμφθούν ώστε να βρεθεί κάποια λύση.

Μάλιστα οι Σκοπιανοί επειδή γνωρίζουν την σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας έστειλαν επιστολή στον εντολοδόχο πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο προκειμένου να τους βοηθήσει ώστε να ενταχθούν στην Ε.Ε. Το συμπέρασμα είναι ότι οι Σκοπιανοί μας χρειάζονται, γιατί διαφορετικά κινδυνεύουν ως κράτος.

Πηγή newsbomb.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.