Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Παραλύουν οι αερομεταφορές στην Κύπρο


Συνολικά περίπου 10.000 επιβάτες και 80 πτήσεις, από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου και από και προς αεροδρόμια άλλων χωρών, αναμένεται να επηρεαστούν από τις κινητοποιήσεις στις οποίες προχωρούν αυτόν τον μήνα οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στα δύο αεροδρόμια της Κύπρου αρχής γενομένης από σήμερα.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου, Αδάμος Ασπρής, οι Αρχές και των δύο διεθνών αεροδρομίων της Κύπρου παρέλαβαν την επίσημη ειδοποίηση – ΝΟΤΑΜ, σύμφωνα με την οποία οι πύργοι ελέγχου των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου δεν θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν αεροπορικές κινήσεις λόγω κινητοποιήσεων, σήμερα Τετάρτη 7 Μαρτίου, τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και την Πέμπτη 15 Μαρτίου, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 16.00.
Πρόσθεσε ότι, με βάση τα προκαταρκτικά στοιχεία του Κέντρου Επιχειρήσεων της Hermes Airports, από τις νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αναμένεται να επηρεαστούν μόνο για σήμερα συνολικά 36 πτήσεις και στα δύο διεθνή αεροδρόμια της Κύπρου, δηλαδή 18 αφίξεις και 18 αναχωρήσεις. Από αυτές, οι 22 αφορούν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας και οι υπόλοιπες 14 αφορούν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου.

«Από τις απεργιακές κινητοποιήσεις της Δευτέρας 12 Μαρτίου» συνέχισε «αναμένεται να επηρεαστούν συνολικά 24 πτήσεις και στα δύο αεροδρόμια της Κύπρου, 11 αναχωρήσεις και 13 αφίξεις. Από τις πτήσεις αυτές οι 15 αφορούν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας και οι υπόλοιπες 9 στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου».

Ανέφερε ακόμα ότι από τις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 15 Μαρτίου αναμένεται να επηρεαστούν συνολικά 20 πτήσεις και στα δύο αεροδρόμια της Κύπρου, δηλαδή 9 αναχωρήσεις και 11 αφίξεις. Από αυτές οι 14 αφορούν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας και οι υπόλοιπες 6 στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Πηγή www.zougla.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.