Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Η ανεργία έφτασε το 48,1% οδηγεί τους νέους ανθρώπους στην έκρηξη


Στους νέους μέχρι 25 ετών το ποσοστό ανεργίας έφτασε το 48,1% που σημαίνει ότι οι μισοί σχεδόν νέοι στην Ελλάδα δεν μπορούν να ξεκινήσουν τη ζωή τους και είναι αναγκασμένοι να παρατείνουν την παιδική τους ηλικία μένοντας με τους γονείς τους.
Φυσικά δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια. Να σχεδιάσουν τη ζωή τους.
Να ελπίζουν. Μία κόλαση στα πιο ωραία χρόνια.

Ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο οι άνεργοι την Ελλάδα.
Άνθρωποι γεμάτοι φλόγα που έχουν οδηγηθεί στην απόγνωση. Και η απόγνωση νομοτελειακά οδηγεί τους νέους ανθρώπους στην έκρηξη, στον ξεσηκωμό, στο ξήλωμα των πάντων, αφού έτσι κι αλλιώς ήδη δεν έχουν να χάσουν τίποτα σε ένα γενικό χάος.

Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με μία πυρηνική βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας που όταν εκραγεί δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.
Αναρτήθηκε από LiLA (London)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.