Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Γραπτές δεσμεύσεις και χωρίς όρους τήρηση όλων των συμφωνιών ζητούν οι Βρυξέλλες Όλι Ρεν: Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελλάδα!






Βόμβες εξαπέλυσε ο Όλι Ρεν με μια γλώσσα σπάνιας καθαρότητας, που παραπέμπει περισσότερο σε τελεσίγραφο, παρά σε διπλωματικές προειδοποιήσεις.

Αφού ξεκίνησε την τοποθέτησή του επικρίνοντας την κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου για την "μονομερή ανακοίνωση του δημοψηφίσματος που παραβίασε τις αποφάσεις που είχαν ληφθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο" σχετικά με το πακέτο βοήθειας που οριστικοποιήθηκε στις 26 Οκτωβρίου, ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων ξεκαθάρισε ότι η εμπιστοσύνη μεταξύ της Ελλάδας και των υπολοίπων μελών της ευρωπαϊκής οικογένειας "πρέπει να αποκατασταθεί".

Ποιος είναι -κατά τον κ. Ρεν- ο τρόπος για να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη;

"Περιμένουμε όχι απλώς μια γραπτή επιβεβαίωση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η Ελλάδα", τόνισε ο Φιλανδός πολιτικός "αλλά" συνέχισε και όλες εκείνες τις δράσεις που αποτελούν προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της 6ης δόσης, την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την οριστικοποίηση του νέου προγράμματος διάσωσης, δηλαδή του κουρέματος των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου και την συμμετοχή των ιδιωτών σε αυτή τη διαδικασία.

"Πρέπει να αποκαταστήσουμε το κοινωνικό συμβόλαιο" μεταξύ της ΕΕ και της Ελλάδας υπογράμμισε ο κ. Ρεν και διευκρίνισε ότι ο τρόπος είναι "γραπτή δέσμευση και υλοποίηση των πρότερων υποχρεώσεων".

Η τοποθέτηση αυτή του επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων έγινε σε απάντηση ερωτήματος για τις υποχρεώσεις των κομμάτων που θα συμμετάσχουν στη νέα ελληνική κυβέρνηση συνεργασίας, δηλαδή τις δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, "απειλητικά" μηνύματα για το μέλλον της Ελλάδας στην ευρωζώνη έστειλε και ο πρόεδρος της Γαλλίας κ. Νικολά σαρκοζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.