Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΚΑ ΝΕΕΣ ΜΑΡΥΡΙΕΣ - ΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ


Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας θα οδηγηθεί και πάλι την Τετάρτη ο 56χρονος γυναικολόγος στη Λάρνακα, εναντίον του οποίου έχουν προκύψει δέκα νέες υποθέσεις, ενώ συνολικά εκκρεμούν 50.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, ο ύποπτος συνελήφθη την Τρίτη το μεσημέρι, ενώ τελούσε ήδη υπό 8ημερη κράτηση, για έκδοση εναντίον του νέου δικαστικού εντάλματος αφού από την περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων που βρίσκονται στην κατοχή των ανακριτικών αρχών προέκυψαν ακόμη 10 νέες περιπτώσεις θυμάτων που αφορούν το χρονικό διάστημα μεταξύ 17 Ιουλίου 2009 και 3 Απριλίου 2010.
Τα υπό διερεύνηση αδικήματα για το σύνολο των 50 περιπτώσεων, πρόσθεσε, καλύπτουν την χρονική περίοδο από 17 Ιουλίου 2009 μέχρι 25 Οκτωβρίου 2011.
Μέχρι τώρα, ανέφερε, έχουν ληφθεί συνολικά 27 καταθέσεις από τα θύματα του υπόπτου και οι εξετάσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Η διαδικασία την Τετάρτη θα διεξαχθεί και πάλι κεκλεισμένων των θυρών κατόπιν αιτήματος της Αστυνομίας, η οποία θα ζητήσει την κράτησή του για άλλες οκτώ ημέρες.
Εναντίον του υπόπτου, σημειώνεται, διερευνώνται υποθέσεις βιασμού, περιαγωγής σε κατάσταση νάρκωσης με σκοπό διάπραξης κακουργήματος, σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών, σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων, άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας, παράνομη λειτουργία και διατήρηση αρχείου σύμφωνα με το νόμο για την προστασία προσωπικών δεδομένων, παράνομη κυκλοφορία φαρμάκου, προαγωγή διαφθοράς γυναίκας με τη χορήγηση φαρμάκου, απερίσκεπτες και αμελείς πράξεις.kathimerini.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.