Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Στην Καβάλα Ανήλικος έκανε τρεις διαρρήξεις σε αυτοκίνητα


Με διαρρήξεις σε σταθμευμένα αυτοκίνητα έβγαζε το… «νυχτοκάματό» του ένα ανήλικο αγόρι στην Καβάλα! Όταν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, ο 15χρονος ομολόγησε ότι μέσα σε ένα μόνο βράδυ είχε διαρρήξει τρία αυτοκίνητα! Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καβάλας του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές।


Πάλι στην Καβάλα, ένας 46χρονος εκμεταλλεύτηκε την λιγόλεπτη απασχόληση ενός περιπτερά στην εξωτερική πλευρά του μαγαζιού του για να αρπάξει από το ταμείο 500 ευρώ! Όμως, ο περιπτεράς τον είδε να απομακρύνεται και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Στην Βόνιτσα, άγνωστοι «ποντικοί» τρύπωσαν αθόρυβα μέρα- μεσημέρι από την ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι ενός ζευγαριού। Οι ιδιοκτήτες ηλικίας 72 και 71 χρόνων δεν κατάλαβαν το παραμικρό, αλλά απλώς διαπίστωσαν ότι είχαν εξαφανιστεί ακόμη και οι… βέρες τους! Οι δράστες άρπαξαν όλα τα κοσμήματα και άλλα πολύτιμα είδη, συνολικής αξίας 8.000 ευρώ και έφυγαν αθέατοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.