Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ρόδος: Πέταξαν γιαούρτια σε πολιτικούς κατά τη διάρκεια παρέλασης


Στο πλαίσιο της καθιερωμένης παρέλασης στη Ρόδο για την 65η επέτειο της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου, στην οποία έδωσαν το «παρών» και αρκετοί πολιτικοί, σημειώθηκαν μικροεπεισόδια, όταν ομάδα πολιτών εκσφενδόνισε μπουκάλια με νερό, καφέδες και γιαούρτια στην εξέδρα των επισήμων.

Παρόντες ήταν ο γ.γ. Νησιωτικής Πολιτικής Δημήτρης Χαλκιώτης, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης και οι ανεξάρτητοι, πρόσφατα διαγραφέντες από τη Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ., Μίκα Ιατρίδη και Γιώργος Κασσάρας.

Η παρέλαση διεκόπη για περίπου 20 λεπτά, προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση. Λίγο μετά τις 11.30 ξεκίνησε και πάλι κανονικά. Οι πολιτικοί, ωστόσο, έχουν αποχωρήσει, οι αγανακτισμένοι πολίτες όμως παραμένουν στο σημείο, πολιορκώντας την εξέδρα, όπου βρίσκονται οι εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας.

Ένας μαθητής και ένας άνδρας της Στρατιωτικής Αστυνομίας έχουν τραυματιστεί ελαφρά, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη.

Πηγή www.zougla.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.