Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Κάρυστος: Αντριδράσεις για να μην υποβαθμιστεί το νοσοκομείο

Κάρυστος: Αντριδράσεις για να μην υποβαθμιστεί το νοσοκομείο : «Το νοσοκομείο Καρύστου δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί και να  χάσει τη νοσοκομειακή ιδιότητά του», δήλωσε κατηγορηματικά ο υπουργός  Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή

«Το νοσοκομείο Καρύστου δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί και να χάσει τη νοσοκομειακή ιδιότητά του», δήλωσε κατηγορηματικά ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν τη νύχτα στο νοσοκομείο, όταν κάτοικοι της περιοχής εγκλώβισαν τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Καρύστου, Ηλία Πέτση στο γραφείο του, διαμαρτυρόμενοι για υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας.

«Συνεπώς, όσοι δημιουργούν προβλήματα δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτές τις ώρες, η χώρα χρειάζεται ηρεμία», υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν παρεμβάσεις που υποβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ο υπουργός Υγείας ωστόσο, τις προηγούμενες ημέρες στη Βουλή είχε απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών για το νοσοκομείο Καρύστου και είχε δεσμευτεί ότι δεν πρόκειται να επέλθει καμία αλλαγή στην νοσοκομειακή ιδιότητά του και στις παρεχόμενες υγειονομικές υπηρεσίες του.

Μέχρι τα ξημερώματα εκατοντάδες κάτοικοι της Καρύστου παρέμεναν στο νοσοκομείο της πόλης, το οποίο δεν θέλουν να μετατραπεί σε κέντρο υγείας μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου για υγεία, και να παραμείνει επανδρωμένο, ως έχει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο αναπληρωτής Διοικητής Ηλίας Πέτσης ξυλοκοπήθηκε από το εξαγριωμένο πλήθος που φώναζε: «Υπόγραψε τώρα την παραίτηση σου».

Πηγή :madata.gr
Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.