Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τον Θόδωρο Αγγελόπουλο

Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τον Θόδωρο Αγγελόπουλο : Στη γειτονιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, τον Άγιο Παντελεήμονα, τελέστηκε σήμερα το πρωί, ημέρα και της ονομαστικής του εορτής,  η επιμνημόσυνη δέηση

Στη γειτονιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, τον Άγιο Παντελεήμονα, τελέστηκε σήμερα το πρωί, ημέρα και της ονομαστικής του εορτής, η επιμνημόσυνη δέηση για τη συμπλήρωση των σαράντα ημερών από το θάνατο του μεγάλου έλληνα σκηνοθέτη. Η οικογένειά του, οι φίλοι του και οι συνεργάτες βρέθηκαν στον ναό στις 10 πμ, ενώ πολλοί από αυτούς δεν έχουν αποδεχθεί, ακόμη, την απώλεια του αγαπημένου τους συνεργάτη και φίλου.

«Για εμένα δεν έχει φύγει. Νομίζω πως θα χτυπήσει το τηλέφωνο να μου πει μια νέα ιδέα για ταινία» δήλωσε ο σκηνοθέτης και παιδικός φίλος του Θόδωρου Αγγελόπουλου, Γιώργος Κατακουζηνός.

«Ήταν τόσο αναπάντεχο, τόσο απρόσμενο, τρελό θα έλεγα.. Ένας τέτοιος θάνατος σε αφήνει άναυδο. Δεν ξέρεις τι να πεις. Μας έχει συγκλονίσει όλους και αυτό το τρελό συνεχίζεται. Σήμερα, στις σαράντα μέρες από τον θάνατό του είναι η ονομαστική του εορτή», ανέφερε μια από τις πιο στενές συνεργάτιδες του σκηνοθέτη και πρωταγωνίστρια του "Θίασου", Εύα Κοταμανίδου.

«Η έννοια του χρόνου για τον Θόδωρο Αγγελόπουλο ήταν ένα από τα σημαντικά του στοιχεία στην ταινία. Είναι φοβερό να την αισθάνομαι και να την βιώνω. Σήμερα συμπληρώνονται σαράντα ημέρες από τον θάνατό του και μου φαίνεται σαν χθες. Η αιωνιότητα και μια μέρα, η αιωνιότητα και η επόμενη μέρα στη ζωή υφίστανται. Χαίρομαι που ένας τόσο μεγάλος ποιητής του κινηματογράφου παίζοντας και με την προσωπική του ζωή κάνει την πραγματικότητα και τον κινηματογράφο να συγκλίνουν. Είναι περίεργα αινιγματικό και ενδιαφέρον για εμένα», δήλωσε ο ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς που ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας "Η
Άλλη Θάλασσα", που ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης άφησε ανολοκλήρωτη στις 24 Ιανουαρίου του 2012 που έφυγε από τη ζωή.

«Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος έσπασε τη δογματική άποψη περί αναντικατάστατων. Είναι αναντικατάστατος. Είναι μια μεγάλη απώλεια που η μνήμη της θα μας συντροφεύει αγωνιστικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Δεν πρόκειται ποτέ να τον ξεχάσουμε. Ήταν ένας μεγάλος Έλληνας δημιουργός, ένας σπουδαίος οικογενειάρχης και ένας υπέροχος άνθρωπος που θα ζει πάντα ανάμεσα μας», τόνισε ο συγγραφέας-ποιητής και συνεργάτης του μεγάλου σκηνοθέτη, Μανώλης Τσακίρης.

Στην επιμνημόσυνη δέηση μεταξύ άλλων ήταν οι: Ελένη Καραΐνδρου, Αντώνης Αντύπας, Άγγελος Δεληβοριάς, Ανδρέας Σινάνος και Χάρης Παπαδόπουλος.

Πηγή: tanea.gr
Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.