Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

Αυξημένα έως 12,1% τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ


Αυξημένα έως 12,1% είναι τα νέα οικιακά τιμολόγια χαμηλής τάσεως της ΔΕΗ που ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου 2012.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε χθες στηνδημοσιότητα η επιχείρηση η μεσοσταθμική αύξηση των τιμολογίων στην χαμηλή τάση ανήλθε στο 9,2%, με τους λογαριασμούς ρεύματος για τους οικιακούς πελάτες να κλιμακώνονται από 9% έως και 12,1%.


Σημειώνεται πως στην κατηγορία των πελατών με μεγάλες καταναλώσεις οι λογαριασμοί εκείνων με καταναλώσεις άνω των 3.000 kWh διαμορφώνονται κατά 54% υψηλότερα έναντι των οικιακών με τις χαμηλότερες καταναλώσεις ρεύματος. Αμετάβλητα παραμένουν το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο και τα τιμολόγια των πολυτέκνων.

Τα τιμολόγια των επιχειρήσεων αυξάνονται από 6,9% έως και 9,4%, ενώ το κόστος φωτισμού των δήμων (δρόμοι και πλατείες) αναπροσαρμόσθηκε κατά 14,9%, εξέλιξις που προαναγγέλλει αύξηση δημοτικών τελών.

Στο οικιακό τιμολόγιο χωρίς χρονοχρέωση οι αυξήσεις διαμορφώνονται ως εξής:Στο οικιακό τιμολόγιο με χρονοχρέωση οι αυξήσεις διαμορφώνονται ως εξής:Πηγή www.onnews.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.