Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Πρόταση προς τους απλήρωτους εργαζόμενους του ALTER

Πρόταση προς τους απλήρωτους εργαζόμενους του ALTER!Έχετε την ευκαιρία την ιστορική ευκαιρία να γραφτείτε στην ιστορία αυτού του έθνους με χρυσά γράμματα! Έχετε την ροη του καναλιού την κονσόλα του την καρδία του συστήματος εκπομπής του αέρα του καναλιού! Μέσα στην εξαθλίωση που οδήγησαν εσάς και όλους τους συναδέλφους σας εργαζομένους στην Ελλάδα έχετε την χρυσή ευκαιρία για επανάσταση! Μπορείτε άμεσα να γίνετε η αρχή της επανάστασης μιας ηρωικής εξέγερσης που με τον αέρα του καναλιού σας θα δώσετε την ώθηση να βγει ο κόσμος στους δρόμους !
Όλα τα blogs όλες οι ελεύθερες φωνές θα είναι μαζί σας!!!
Σας καλούμε άμεσα να σηκώσετε το διακόπτη του καναλιού και να αρχίσετε να καλείτε το κόσμο σε μια γενική απεργία διαρκείας σε μια μαζική συγκέντρωση σε κάθε πλατεία σε κάθε πόλη κάθε χωριό! Τότε ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός του πολυτεχνείου!
Σήμερα εσείς!
Όλοι ενωμένοι!
Αγαπητοί φίλοι σας καλούμε να στείλετε το παραπάνω μήνυμα παντού στο Ίντερνετ έτσι ώστε όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα στο Email του σταθμού ergazomenoialter@gmail.com.
Επίσης είναι καλό όλοι μαζί πάλι να πάρουμε στα τηλέφωνα του σταθμού 210 5707000, 210 5707660 και να τους προτρέψουμε να ξεκινήσουμε όλοι μαζί ένα δυναμικό Αντιμνημονιακό Αγώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.