Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Τεχεράνη: Νεκρός και τέταρτος πυρηνικός επιστήμονας

Ιρανός επιστήμονας, που εργαζόταν στον σταθμό εμπλουτισμού ουρανίου της Νατάνζ, σκοτώθηκε σήμερα από έκρηξη βόμβας στην Τεχεράνη. Πρόκειται για τον τέταρτο ιρανό πυρηνικό επιστήμονα που σκοτώνεται από τον Ιανουάριο του 2010.
Δύο από τους προηγούμενους εργάζονταν για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα ενώ οι τρεις σκοτώθηκαν σε βομβιστικές επιθέσεις.
Η Τεχεράνη κατηγορεί το Ισραήλ και τις ΗΠΑ για τις επιθέσεις.
Πηγή tanea.gr
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.