Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Γριούλα έφτιαχνε περιουσία, ζητιανεύοντας!

Ζούσε μία ζωή σε συνθήκες φτώχειας! Υποτίθεται…

Η γριούλα έκρυβε στα ρούχα της ένα θησαυρό. Αυτό αποκάλυψε η ηλικιωμένη ζητιάνα στους αστυνομικούς, όταν χρειάστηκε να καταφύγει στο Νομαρχιακό νοσοκομείο Κορίνθου με βαρύτατα προβλήματα υγείας.
Στις γειτονιές της Κορίνθου, όλοι γνώριζαν την 70χρονη γυναίκα που ζούσε από την οικονομική βοήθεια που της πρόσφεραν. Κανείς, όμως, δεν φανταζόταν ότι μέσα στα κουρελιασμένα ρούχα της θα κρυβόταν μια περιουσία ύψους που, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, ξεπερνά τα 43.000 ευρώ!
Η γριούλα το αποκάλυψε στους αστυνομικούς, που η ίδια ζήτησε να κληθούν στο νοσοκομείο, όταν κατάλαβε ότι της απέμενε λίγος χρόνος ζωής, λόγω της ανίατης ασθένειας από την οποία υποφέρει. Η 70χρονη ζητιάνα ζήτησε από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και τους γιατρούς να ξηλώσουν τα ρούχα της και τότε αποκαλύφθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους ένας πλήθος από χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ.
Επιχειρηματικό δαιμόνιο η γριούλα, έτσι;
prionokordela.gr

Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.