Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα χωρίς συμφωνία....Αντέ λαμόγια πάρτε το Ευρώ σας και δρόμο


Η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης για το δεύτερο πακέτο στήριξης της Ελλάδας, αλλά και η συμφωνία για τη συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών στο κούρεμα του ελληνικού χρέους, είναι προϋποθέσεις για να πάρει η Ελλάδα την επόμενη δόση του δανείου. Χωρίς συμφωνία στα δύο αυτά ανοικτά ακόμα κρίσιμα ζητήματα και χωρίς την ανταπόκριση της Ελλάδας στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει έναντι της τρόικας θα διακοπεί η χρηματοδότησή της. Την προειδοποίηση αυτή έστειλαν η γερμανίδα Καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ και ο γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, που συναντήθηκαν χθες στο Βερολίνο για να προετοιμάσουν την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στα τέλη Ιανουαρίου.

«Μιλήσαμε και για την Ελλάδα. Πρέπει να προχωρήσει η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους» είπε η Ανγκελα Μέρκελ στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Νικολά Σαρκοζί στην καγκελαρία. «Από τη δική μας σκοπιά πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα το δεύτερο πρόγραμμα για την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της αναδιάρθρωσης του χρέους. Διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η εκταμίευση της επόμενης δόσης», προειδοποίησε η Καγκελάριος.

Πηγή ΝΕΑ
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.