Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Αλβανοί από τα Σκόπια συμμετέχουν σε αποκλεισμό των σερβικών συνόρων στο Κοσσυφοπέδιο


«Αλβανοί ακτιβιστές του κινήματος πολιτών από τα Σκόπια θα συμμετάσχουν το Σάββατο σε μπλόκα που διοργανώνει η ‘Βετεβεντόσιε’ (Αυτοδιάθεση) για τους αδελφούς μας στο Κοσσυφοπέδιο» δήλωσε ένας ακτιβιστής προς το αλβανικό πρακτορείο ΙΝΑ. «Οι ακτιβιστές είναι μέρος της οργανωτικής επιτροπής των Αλβανών (SOC) που είναι γνωστή από ορισμένες εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες σε θέματα δικαιοσύνης στα Σκόπια και θα μοιραστούν την εμπειρία τους με τους αδελφούς μας στο Κοσσυφοπέδιο», δήλωσε στο πρακτορείο ένας ακτιβιστής της SOC.
Ανεπίσημα λέγεται ότι στη δράση των αποκλεισμών των συνόρων, θα παραστούν επίσης, ακτιβιστές της Συμμαχίας από τα Σκόπια, της «Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας» των Τιράνων, αλλά και εκπρόσωποι άλλων μη αλβανικών οργανώσεων, οι οποίες υποστηρίζουν με τη συνεργασία τους τις δραστηριότητες του κινήματος ‘Βετεβεντόσιε’.
Ο ηγέτης της ‘Βετεβεντόσιε’/’Αυτοδιάθεσης’. Αλμπίν Κούρτι, μετά την διαμονή του στην Αλβανία, δεν προτίθεται να μείνει στα Σκόπια, αν και έχει ως προτεραιότητα το συντονισμό των δραστηριοτήτων του με τον τομέα του αλβανικού στοιχείου των Σκοπίων.
Είναι χαρακτηριστικό, εξάλλου η έκκληση σε όλους τους Αλβανούς των Σκοπίων, σε μια προσπάθεια συμμετοχής τους, στο κλείσιμο των συνόρων της 14ης Ιανουαρίου 2012.
Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου η κίνηση «‘Βετεβεντόσιε’, υποστηριζόμενη από άλλες οργανώσεις θα μπλοκάρει δύο σημεία στα σύνορα Σερβίας και Κοσσυφοπεδίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη προώθηση της συμφωνίας αμοιβαιότητας, σχετικά με το εμπόριο αγαθών μεταξύ των δύο χωρών.
Ο ηγέτης της ‘Αυτοδιάθεσης’, Αλμπίν Κούρτι, προανήγγειλε ότι τα μπλόκα στους μεθοριακούς σταθμούς μεταξύ Κοσσόβου και Σερβίας αποσκοπούν στο να γίνει σεβαστή η απόφαση του Κοινοβουλίου του Κοσσυφοπεδίου για την εφαρμογή της αμοιβαιότητας με τη Σερβία


(Σημείωση: στο να αντιμετωπίζονται, δασμολογικά, ως δύο ξεχωριστές κρατικές οντότητες).

Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.